Переможна весна Мринських «Молодичок» у Віденському конкурсі

 

 

 

 

За час своєї активної творчої діяльності яких тільки мистецтких висот не підкорювали своїм співочим талантом  наші мринські «Молодички». Куди запрошують – туди і їдуть. Почули, що десь проходитиме     пісенний фестиваль – і вони вже лаштуються в дорогу,  «відшліфовують»  репертуар, готують нові номери.

Навіть якщо брати участь доводиться, з огляду на різні події останніх років, не вживу, а онлайн, вони все одно отримують неабияке задоволення від можливості продемонструвати свій пісенний талант високоповажному професійному журі, а заодно й позмагатися з подібними їм самодіяльними колективами.

А тому практично місяця не минає, щоб у Мрин не летіли приємні повідомлення про чергові нагороди для учасниць народного аматорського ансамблю української пісні «Молодички» під керівництвом  Надії Мариненко.

Відтак повідомити, що днями скарбничка творчих нагород цього співочого колективу поповнилася ще однією творчою перемогою. На початку квітня  учасниці колективу взяли участь  у Міжнародному творчому  конкурсі «Свято весни», що двома раундами проходив у австрійському Відні.

А днями у Мрин знову прилетіла звістка, що наші «Молодички» зайняли в ньому перше призове місце.

Вітаємо талановитих  українок із заслуженою перемогою й зичимо їм подальших творчих успіхів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь