Об‘єднання Ніжинської міської та районної лікарень: пацієнти вже зіткнулись із першими проблемами

 

 

 

 

20 квітня 2023 року повністю завершився процес об`єднання Ніжинської міської та районної лікарні, працівники взялись за роботу вже в оновленому закладі.

Як неоднорозово наголошувала гендиректор лікарні Ольга Швець, реорганізація – процес вимушений через рефоромування медицини вцілому.

Уже 25 квітня на оперативній нараді Ольга Володимирівна доповіла про перші зміни. Зокрема відбулось переведення ЛОР-очного та педіатричного відділення в приміщення районної лікарні.

Крім того, амбулаторний прийом спеціальстів відтепер відбувається виключно в будівлі поліклініки міської лікарні за адресою вул. С. Прощенка, 21-А.

За словами гендиректорки для ніжинців та жителів району не зміниться нічого, проте пацієнти вже зіткнулись із проблемами.

Журналісти “Нежатину” стали свідками перших незручностей для відвідувачів лікарні. Зокрема жительку району, яка за звичкою звернулась до районної поліклінніки відправили із амбулаторною картою до міської.

Пацієнтка планувала візит до ендокринолога. Проте, як її запевнили в реєстратурі, її лікарку із «районки» не прийняли на роботу, через те, що в центральній вже був спеціаліст.

Відвідувачці запропонували візит через 3 години. Що дуже обурило жінку, адже вона проїхала не один десяток кілометрів, щоб потрапити до медзакладу.

Виявляється відтепер на багатотисячний Ніжинський район – один ендокрінолог, який приймає лише три години на день.

А яка ж ситуація з іншими спеціалістами?

Читачі, пишіть, з якими проблемами ви вже встигли зіткнутись у оновленому медичному закладі?

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь