На Ніжинщині в один день поховали трьох бійців

 

 

 

 

На Ніжинщині попрощалися з трьома військовими — Віктором Тичинським, Олександром Жеребковим та Володимиром Макаренком.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на Чернігівський обласний ТЦК та СП.

На Чернігівщині попрощалися з чотирма військовими, які загинули під час виконання бойових завдань

Солдат Віктор Тичинський народився 5 вересня 1984 року в селищі Побузьке Кіровоградської області. Навчався в місцевій загальноосвітній школі. Після школи закінчив Улянівське професійно-технічне училище за спеціальністю “газоелектрозварювальник”.

Чоловік проходив строкову службу у місті Яворів Львівської області. Після служби працював за спеціальністю. В лютому 2023 року служив у складі одного з підрозділів військової частини А7293 на посаді стрільця-снайпера. Загинув 21 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися з військовим та поховали його у селі Бригинці Бобровицької громади, де він останні роки проживав.

На Чернігівщині попрощалися з чотирма військовими, які загинули під час виконання бойових завдань

Молодший сержант Олександр Жеребков народився 23 листопада 1994 року в селі Кобижча Бобровицької громади, де і проживав. Навчався в середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Після закінчення школи вступив до Мринського професійно-технічного училища, яке закінчив у 2013 році, опанував професію “електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування”. Після навчання працював в Бобровицькому РЕМі електромонтером.

З 2015 по 2016 роки проходив строкову військову службу в Національній Гвардії України. Потім працював охоронцем на підприємствах. У вересні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Служив у складі одного з підрозділів військової частини А4355 на посаді командира аеромобільного відділення. 

У січні 2023 року, захищаючи Соледар, отримав осколкові поранення від ворожого обстрілу, але після проходження реабілітації знову повернувся захищати Україну на Бахмутському напрямку. Загинув 9 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, потрапивши під ворожий артилерійський обстріл. Вдома на нього чекали батьки та сестра. 

Попрощалися та поховали Олександра в рідному селі… 

На Чернігівщині попрощалися з чотирма військовими, які загинули під час виконання бойових завдань

Солдат Володимир Макаренко народився 15.03.1981 року у Бобровицькій громаді, де і проживав. Навчався в Щаснівській загальноосвітній середній школі, потім вступив у Царичанське тракторне училище Дніпропетровської області. До 18 років був пастухом в колгоспі “Маяк” в Чернігівській області.

У 1999 розпочав проходження строкової військової служби. Після демобілізації, почав працювати в ТОВ “Земля і Воля”. У 2015-му році брав участь в антитерористичній операції на сході держави, після чого продовжив працювати трактористом в ТОВ “Земля і Воля”.

У січні цього року став на захист Україну у складі одного з підрозділів військової частини А4773 на посаді стрільця-санітара. Загинув 14 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Вдома у нього залишилась мама.

Попрощалися з воїном та поховали його у селі Щаснівка Бобровицької громади. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь