«Це маячня» – жителі п’ятиповерхівки у відповідь на закиди про бордель

Жителі цілої п’ятиповерхівки в Ніжині стали заручниками безсовісних маніпуляцій. Так, ми про будинок по вулиці Інститутська, 8, з якого в публікації на Фб зробили бордель. Розписали це так, ніби й справді там такі собі жахіття відбуваються, де, під прикриттям «оренда квартир подобово» повії пропонують свої послуги. І, найцікавіше, що ніхто на все це не реагує.

Тож вчора журналісти сайту Нежатин поспілкувалися з мешканцями будинку, який ось так нахабно «прославили» у соцмережі (до речі, будинок має лише один під’їзд, то ж всім видно, хто і куди йде). Люди, з якими нам вдалося поговорити, обурюються, бо, з їх слів, жодне речення з того посту не відповідає дійсності.

«Нас просто облили брудом, – розводять руками мешканці. – Бо це ж виходить, ми тут живемо і закриваємо на це очі».

«Читати бридко. Я вважаю, що це все – маніпуляція нашої влади, яка намагається все очернити, – говорить одна із жительок багатоповерхівки, пані Л. (жінка не захотіла називати ім’я). – Це намагання тиснути на депутата, назвавши його будинок борделем. Так, тут квартири здаються в оренду. Люди винаймають їх для різних потреб. Приїжджі, гості, святкування весіль, можливо й сімейні пари. То все індивідуально, але геть не те, про що так бридко було написано. Повій і тому подібного ми б тут не допустили».

«Та буває тут і трохи шумно, – долучається до розмови пані М. – Як весілля святкують, наприклад. Тоді заважають. А траплялося, й поліція приїжджала, ми викликали, бо хуліганили розпоясалися. Всяке бувало, не завжди гладко, але щоб бордель – то ні».

«Можливо, в цьому будинку живуть родичі одного із працівників виконкому, – посміюючись, говорить пан М. – Ото вони й розповсюджують таку маячню. Хтозна… Не думаю, що порядні люди зводили б наклепи. Але здебільшого, мабуть, ці скарги йдуть із-за банальної людської заздрості».

Ми не знаємо цього напевне, тому й не беремося стверджувати. Очевидно одне: комусь вигідно облити брудом і виставити «в немилість» одного з місцевих депутатів, ну а себе «білими і пухнастими».

Але щось це ніяк не вдається. Остання ж брехлива публікація про Сергія Охонька й зовсім викликала… сміх, та й годі. Разом з тим, зауважимо, що не перестає дивувати цинізм людей, які вкидають в народ ці плітки. Такі люди підуть по головах, не рахуючись із законами моралі та совісті…

Тож, поспілкувавшись з мешканцями, вкотре впевнилися, що чергова інформація сайтів, якими керують керманичі нашого міста, виявилася неправдивою, і нічого, крім зневаги, до її авторів не викликає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Одна думка по “«Це маячня» – жителі п’ятиповерхівки у відповідь на закиди про бордель

Залишити відповідь