У Ніжині 73-річний Віктор застрелив 76-річного Івана

Без права внесення застави Ніжинський міськрайонний суд відправив у СІЗО 73-річного Віктора Щербака, ніжинця. Його підозрюють в умисному вбивстві 76-річного Івана Адаменка.


29 липня до поліції надійшло повідомлення, що на фермі колишнього КСП «Ніжинське» на вулиці Селянській у Ніжині — труп чоловіка. Судмедекспертиза встановила: смерть настала внаслідок вогнепального поранення голови, множинних переломів кісток черепа та обличчя.

Правоохоронці з’ясували, що загиблий — 76-річний Іван Адаменко. 27 липня він проїжджав велосипедом повз двір Щербака.

Між чоловіками давно були неприязні стосунки та старі образи. Підозрюють, що Щербак вирішив поквитатися. Узяв заряджену одноствольну мисливську рушницю 16 калібру і поїхав слідом. Вистежив, коли чоловік опиниться в безлюдному місці, і застрелив. Після повернувся додому і сховав незареєстровану рушницю. Її  та боєприпаси до неї знайшли під час обшуку.

Триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю). Якщо вина буде доведена, пенсіонеру загрожує від семи до 15 років ув’язнення.

Джерело: “Вісник Ч”, авторка Валентина ОСТЕРСЬКА

Час Чернігівський” 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь