У Чернігові 92-річна жінка майже 1,5 року пролежала мертва в квартирі

У Чернігові 9 серпня знайшли мертвою у своїй квартирі в будинку по Проспекту Миру, що стоїть поряд з “Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою імені Софії та Олександра Русових” (колишня ім.Короленко) 92-річну жінку Аллу Старовойт.

Чернігівка проживала одна, рідних та близьких не мала, у гості до неї ніхто не приходив. Сусіди забили на сполох, коли у поштовій скринці побачили велику кількість неоплачених комунальних квитанцій. Зрозуміли, що з сусідкою щось трапилось, адже та завжди справно платила за квартиру, навіть під час бомбардувань Чернігова. Тіло за цей час встигло муміфікуватися, але смороду з квартири до цього не відчувалось.

Виявлось, що вона до пенсії працювала у бібліотеці. Директорка закладу Інна Оліфіренко підтвердила цю інформацію газеті “Вєсть”. Розповіла, що 7 серпня жінці мало б виповнитись 93 роки. 12 серпня її поховали на кладовищі “Яцево”, в тому числі за допомоги працівників бібліотеки.
Останнього разу жінку бачили живою у квітні минулого року. Вона самостійно ходила за продуктами, у бібліотеку як читачка та красиво вишивала.

Gorod.cn.ua

Фото – ілюстративне

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь