Чому творчі особистості обирають саме iPhone

З появою кожної нової моделі смартфона інтерес до нового iPhone безперервно зростає. У вересні 2022 року на презентації нових продуктів Apple продемонструвала свіжу лінійку смартфонів – iPhone 14. До неї увійшли чотири варіанти: iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro і 14 Pro Max.

Користувачі iPhone в Києві оцінили лінійку на сайті https://yabloki.ua/iphone/, але особливий інтерес викликали професійні моделі. Питання в тому, чи вартує, наприклад, iPhone 14 Pro Max стільки уваги? 

Що нового

14 iPhone отримав інноваційний та унікальний виріз в екрані, який схожий на острівець. Окрім того, помітних покращень зазнали характеристики дисплеїв, а також нарешті з’явилась довгоочікувана функція Always On Display. В оновленій камері роздільна здатність головного об’єктиву досягла 48 мегапікселів.

Подібно до минулого покоління, дизайн пристрою доповнюється рамкою з нержавіючої сталі, майстерно вкритої хромом. За випадкових ударів верхній глянсовий шар залишається неушкодженим.

Бічні грані забарвлені у колір пристрою з легким металевим відтінком. Модуль камер виступає з поверхні, що надає йому більш агресивного вигляду. Зліва розташовано перемикач режимів, а нижче – дві клавіші керування гучністю. Справа – велика кнопка блокування/розблокування, трохи нижче – слот для SIM-карти. Загалом 14 лінійка має чудовий вигляд, у ній немає нічого зайвого. 

Новий процесор і збільшена оперативність

iPhone 14 Pro Max став значно потужнішим за 13 покоління. Новітнє залізо відмінно підходить для виконання надскладних задач. Швидкість пам’яті дуже висока, особливо це помітно в обміні важкими файлами. 

Якщо ви зацікавилися iPhone 14 Pro Max, що також є на сайті https://yabloki.ua/iphone/, занотуйте: версія на 256 ГБ – найпопулярніша.

Камера з гарною деталізацією та кінематографічною зйомкою

Фронтальна камера має роздільну здатність 12 мегапікселів і звичний для iPhone набір опцій. А ось основний модуль було оновлено: головний блок вперше оснащено технологією Quad Bayer. Давайте ближче розглянемо технічні параметри. 

Основна камера має роздільну здатність у 48 МП, розмір пікселя 1.22 м, апертуру F1.78, фазовий автофокус (PDAF) та оптичну стабілізацію зображення (OIS). 

Ультраширококутна камера здобула 12 МП з апертурою F2.2 і розміром пікселя 1.4 μm. Телефотооб’єктив отримав 12 МП, OIS, апертуру F2.8, оптичний зум х3, цифровий зум х15. Також систему доповнено ToF Lidar – датчиком глибини.

У компанії Apple завжди приділяють увагу зручності використання камер, і це дуже важливо для багатьох людей. Творчих особистостей, фанатів фотографії і професійних творців контенту зацікавить також можливість збереження фото у форматі RAW. 

Акумулятор

Не менш важливою є ємність батареї. Тепер користувачі можуть значно довше користуватись смартфоном без підключення до зарядки. Це велика перевага особливо для тих, хто проводить купу часу на вулиці, у дорозі чи на природі, де важко знайти джерело живлення. 

Отже, Apple успішно реалізувала концепцію, яка дає змогу їхнім смартфонам бути впізнаваними та затребуваними. Це справді вражаюче досягнення, і мільйони людей шанують Епл саме за дизайн та функціональність. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь