У Ніжині відбулося засідання Ради підприємців

 

 

 

 

Сьогодні 22 вересня відбулося засідання  Ради підприємців при Ніжинській міській раді.

На порядку денному розглядались наступні питання.

Представлення нового начальника відділу економіки та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради Тараненка Геннадія Петровича, який розказав про своє бачення подальшого розвитку економіки в місті. Присутні члени ради задали питання, погодились з пріоритетами розвитку економіки міста, які окреслив новий керівник, висловили свої пропозиції. В ході дискусії обговорювались певні елементи щодо шляхів оптимізації та подальшого розвитку комунальних підприємств Ніжина, які на даний час є збитковими.

Ірина Онокало, керівник управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради розповіла про те, що проводяться аукціони земельних ділянок для можливості здійснення підприємницької діяльності в м. Ніжині, створення нових підприємств та робочих місць.

Учасники засідання вирішили, що для більшої ефективності роботи необхідно виключити з Ради підприємців, які регулярно ігнорують відвідування зборів, адже через їх відсутність дуже часто важливі рішення залишаються на стадії проектів, так як недостатньо присутніх для кворуму.

Загалом засідання Ради проходило в конструктивному руслі. Підприємці розуміють, що після зняття ПДФО з громади весь податковий тягар ляже на їхні плечі. Вони готові працювати на розвиток та добробут Ніжина, а натомість чекають від влади міста сприяння їхнім починанням та ініціативам.


Наталія РУЛЬОВА

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь