У Ніжині пройшла акція “Мільйон дерев пам’яті та життя”. Фото

Коли добрі справи об’єднують гарячі серця, боятися нічого… Навіть негоди, яка розгулялася сьогодні. Та і в ній є свої плюси…

28 жовтня команда небайдужих ніжинців, на чолі з організатором-координатором проєкту в нашому місті Сергієм Охоньком, долучилися до акції озеленення “Мільйон дерев пам’яті та життя”, яка пройшла в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet. У акції цього дня взяли участь 30 країн світу.

Активістами, ГО «Наші люди всюди» та дружнім колективом філії “Ніжинське лісове господарство” ДП “Ліси України” було висаджено велику кількість дерев на двох локаціях: по вулиці Прилуцькій та в лісовому масиві біля села Кукшин.

На Прилуцькій висадили молоді берізки.

Саджати дерева уже стало доброю традицією для цих людей: щоразу, коли нашу планету охоплює ця природолюбива акція, вони з радістю підтримують еко-ініціативи, адже ми, люди, маємо жити в гармонії з природою. А чисті легені міста – це завжди здорово!

За короткий час (адже з неба накрапав дощик, та це й добре для саджанців) було висаджено чимало нових дерев!

“То ж нехай ці молоді деревця ростуть на радість нам та наступним поколіннім, – підсумував Сергій Охонько. – Нехай зростають і міцнішають, збагачуюючи наше місто киснем, радують дорослих і дітей своєю красою, а Україна якнайшвидше вижене все це зло з нашої землі і розквітне, прекрасна і нескорена!”.

Молоді сосни висадили разом з працівниками філії “Ніжинське лісове господарство” ДП “Ліси України” на ділянці, поблизу села Кукшин.

“Хочу подякувати директору лісового господарства Володимиру Костирку, який постійно опікується такими заходами, – підкреслив Сергій Охонько. – Завдячуючи таким небайдужим людям, разом відновлюємо екосистему .

Садіть дерева в честь наших воїнів разом із Greening of the Planet! Єднання – це непереможна сила!”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь