“Гроші на ЗСУ!” – ніжинці висловили свою позицію. Фото

Нарешті Ніжин заговорив. “Гроші на ЗСУ” – загальноукраїнська акція торкнулася сьогодні й нашого міста. Ніжинці довели, що їм не байдуже!

У країні, в якій йде війна, не можуть бути пріоритетом тротуари і бруківка, нові стільці і кондиціонери, ремонти загалом! Є воїни – є потреби, і вони мають бути в пріоритеті, якщо ми дійсно хочемо наблизити нашу Перемогу! Дрони і допомога ЗСУ, а не тротуари та плитка! Це може почекати, а війна – ні.

Саме тому містяни, у своїй солідарності, намагалися достукатися до місцевої влади, щоб ті почали дослухатися до думки народу і переспрямовувати кошти з некритичних закупівель на потреби ЗСУ!

Разом ніжинці сканували:

“Усі гроші на дрони!”, “Допомога ЗСУ, а не ремонти”, “Діти хочуть бачити живих батьків!”, “Якщо тил забуде про фронт, то фронт буде там, де тил”, “Бруківка – ні, дрони – так!”.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-11.jpg

Як не прикро, але факт: ніхто з представників міської влади не вийшов до учасників акції!

І близько не було.

Міській раді байдуже? Чи соромно глянути в очі діткам, які прийшли на акцію, родичам військовослужбовців, які за власний кошт купують собі необхідне, в той час як в Ніжині зносять пам’ятники, кладуть плитку і купують інтерактивні дошки?!

“Кодола, виходь!” – дружньо і голосно запрошували люди очільника міста до розмови. Але ні Кодола, ні жоден із заступників не ризикнув долучитися до народу.

Дякуємо всім, хто не залишився осторонь!

Бо мовчати далі вже несила!


Вам може бути цікаво

Залишити відповідь