Багатодітна мама з Крут реалізує бізнес-проєкт

Історія Віталіни Шимко із села Крути Ніжинського району Чернігівської області надихає так само, як усі історії випускниць бізнес-школи Sea-Wee, що працює в межах проєкту «Своєчасна та відповідна підтримка і допомога населенню, яке постраждало від війни».


Влітку 2023 року вона закінчила навчання, успішно захистила свій бізнес-план і отримала кошти на його реалізацію. Купила зручне перукарське крісло і дзеркало, багато професійних інструментів та обладнання, а ще – електросамокат, що дозволяє їй швидко діставатись до клієнтів, які не можуть самостійно відвідувати перукарню.


Важливо відзначити, що голова Крутівської ОТГ Олег Бузун, який і порадив Віталіні взяти участь у проєкті, виконав свою обіцянку і надав зручне приміщення для перукарні в Крутах. На запитання «Як вплинула на вас участь у проєкті?», Віталіна відповідає: «Змінилося все! Розширився спектр послуг і значно збільшився обсяг роботи». Власне, успішна самозайнятість жінок і є головною метою проєкту. До слова, Віталіна, мама трьох дітей.

Жіночий консорціум України

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь