На Ніжинщині облаштували сучасний простір для молоді. Фото

 

 

 

 

У місті Бахмачі завершили ремонт приміщення молодіжного центру, першого у громаді. Сучасний простір для молоді облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки. Виконані будівельні роботи, і приміщення приведене до ладу. Раніше Георгій Якубовський, голова Молодіжної ради при Бахмацькій міській раді, написав грантовий проєкт, і громада отримала 500 тис.гривень на створення та розвиток Молодіжного центру «Синергія». Нагадаємо: з 192 заявок було відібрано 12, серед яких – заявка Бахмацької громади.

До впровадження ініціативи долучилася й місцева молодь, а саме: члени Молодіжної ради, які, зокрема, й здійснили художнє оформлення однієї з кімнат. Встановлені меблі та придбано комп’ютерне обладання.

Привертає увагу Державний Гімн України у вигляді старовинного рукопису, оформлення якого здійснили Георгій та Олександр Якубовські.

Молодіжний центр – це місце, куди можуть приходити молоді люди, аби навчатися новому, цікавому, аби провести тренінг, майстер-клас, реалізувати якийсь проєкт або ж просто змістовно провести час у колі однодумців за філіжанкою кави.

Звісно, роботи ще багато, та й задумів чимало. Та, дивлячись на сяючі очі та сповнені ентузіазму обличчя молодіжних активістів, тішимось, що креативна молодь нашої громади відтепер має чудовий простір для розвитку.

МІСЬКА РАДА БАХМАЧ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь