У Носівці на благодійному концерті збирали кошти на тепловізор

 

 

 

 

“З Україною в серці” – благодійний концерт під такою назвою відбувся напередодні Дня Соборності в Носівському міському будинку культури.

Участь у ньому взяли працівники закладу, аматори сцени та викладачі Носівської школи мистецтв.-Свої виступи ми присвятили всім бійцям за волю та незалежність, за мир в Україні, – розповідає директор будинку культури В’ячеслав Ворошилов. – Цією акцією ми заявляємо, що Україна соборна і мирна держава,  ми – проти війни. Всі ми, українці, хочемо вільно жити, навчатися, працювати. І це наше спільне бажання стало кісткою поперек горла  хижим та підступним недосусідам. І поки ворог не буде знищений, ми закликаємо на тільки в один календарний день, а щодня, щохвилини, щосекунди всіх об’єднуватися у своїх думках і діях, щоб відстоювати наш мир, своє майбутнє і життя.

Саме тому ми надзвичайно вдячні всім, хто в цей день долучився своєю присутністю на нашому концерті, хто поділився своїми коштами, хто отримав багато позитивних емоцій від виступів наших талановитих артистів.

Додам, що  всі зібрані кошти  будуть передані місцевим волонтерам для придбання тепловізора для наших захисників.

Катерина Гавриш

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь