112 тис. грн за невиконані послуги: як ніжинці стали заручниками теплопостачальника

 

 

 

 

30 травня на прийом до міського голови вчергове прийшли ніжинці, чиї будинки обслуговує теплопостачальник ТОВ “КРАТО-НТ”.

Повідомляє “Нежатин

Цього разу містяни скаржились на завищені ціни товариства.

Зокрема, як пояснили заявники, показники лічильника та тарифи не збігаються із вартістю в квитанціях. За опалювальний сезон 2022-2023 “Крато-НТ” нарахувала на 112 тис. більше, ніж це мало бути згідно показників. Товариство обгрунтувало це непербачуваними витратами.

Крім того, коли мешканці вирішили написати листа до постачальника, вимагаючи пояснень, пошта повернула його через відсутність адресата за місцем реєстрації. На контакт із мешканцями товариство не йде.

Нагадаємо, що ніжинці стали заручниками недобросовісного постачальника через котельню Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя, до якої підключені будинки. Саме ВНЗ підписало договір із “Крато-НТ”.

Проте розірвати договір із товариством не так просто, як зауважив перший заступник міського голови Федір Вовченко, лише на документацію необхідно близько 2 млн фінансування.

На прийомі у міського голови мешканцям будинку запропонували підключити індивідуальне опалення.

Але чи потягнуть такі витрати всі мешканці будинку, таке питання пообіцяли підняти на найближчих зборах. Крім того до мережі опалення підключені ще два приватні будинки на сусідніх вулицях.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь