Військова відзнака Дмитра Коробка

 

 

 

 

Так уже складається життя – саме у часи тяжкої скрути, а на сьогодні  це бойові дії на Україні, людина відкриває справжнє своє обличчя. У кожної – воно особисте. Один усіма правдами і не правдами починає «косити» під хворого, другий, аби тільки відсидітися в теплі, «відмазується» за допомогою тугого гаманця. Інший, без вагань, бере до рук зброю і йде боронити рідний край, родину. Заради миру, заради життя на землі.

Людей таких у нас багато. Один із них – Дмитро Коробко. Депутат районної ради VIII-го скликання, заступник голови районної ради він чи не з перших дній нападу «старшого брата» на нашу миролюбну державу став до лав захисників. Дмитро і зараз не зняв військову форму, продовжує нести службу в одній із бойових частин України.

Днями цього справжнього чоловіка відзначено медаллю Міністерства Оборони України «За сприяння Збройним Силам України». Нагороду та посвідчення до неї (за підписом Міністра Оборони Олексія Резнікова) на XV-й сесії Ніжинської районної ради вручив голова ГО «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак за дорученням Радника Президента України Сергія Куніцина. Із цілком заслуженою нагородою Дмитра Юрійовича щиро вітали голова районної ради Анатолій Красносільський та його колеги-депутати. На таких людях і тримається світ. У даному випадку – наша армія.

Олександр Василенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь