8 плюс 8 – світлі новини Ніжинського пологового

 

 

 

 

Найбільша радість тримати свого малюка після дев’яти місяців очікування. І це пощастило 16 мамам, які народили своїх маленьких зірочок у нашому пологовому будинку.

Минулого тижня (з 19 по 26 березня) у Ніжинському міському пологовому будинку народилося 16 чарівних немовлят — 8 чудових хлопчиків та 8 гарнесеньких дівчаток.

Богатир тижня – хлопчик з Ніжинського району який важить 4550 грамів, у його мами це другі пологи. Найменша вага (1610 грамів) теж у хлопчика з Ніжинського району, він шоста дитина у родині.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинського району, також були породіллі з Козелеччини, Прилуччини та міст Пирятин (Полтавська область), Бахмач, Борзна.

Перші пологи були у п’яті жінок, треті – у трьох, четверті – в одній, п’яті – в одній та ще в одній – шості. У всіх інших роділь це були другі пологи.

Вітаємо батьків з поповненням! Бажаємо вам міцного здоров’я та процвітання, мирного неба та любові! Нехай ваші дітки ростуть здоровими та щасливими!

Ніжин ПБ

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь